Κατηγορίες

Η Sulola Elisha στον ΟΦΗ

Σε ακόμη μία ποιοτική προσθήκη προχώρησε ο ΟΦΗ, εντάσσοντας στο ρόστερ του τη Σουλόλα Ελίσα. Η 23χρονη Αγγλίδα επιθετικός, που έχει αγωνιστεί σε κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, έρχεται για να ενισχύσει την επιθετική γραμμή της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν.

Γεννημένη στο Λονδίνο, η Ελίσα έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στις Τότεναμ, Τσάρλτον, Βαλαντάρες Γκαΐα και Βαλένθια, ενώ την περσινή σεζόν ήταν βασικό στέλεχος της Σπόρτινγκ Ουέλβα στην Πριμέρα Φεντερασιόν της Ισπανίας, με θετική παρουσία τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Κύπελλο.

Πρόκειται για ποδοσφαιρίστρια με ταχύτητα, καλή κίνηση στον χώρο και ικανότητα τόσο στη δημιουργία όσο και στην εκτέλεση.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ:

“Ανακοινώνουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με τη Sulola Elisha.

Η 23χρονη επιθετικός, γεννημένη στο Λονδίνο, εντάσσεται στην ομάδα μας ως ακόμα ένα αποτέλεσμα της στοχευμένης και ουσιαστικής αναζήτησης ποιοτικών παικτριών, με στόχο να παρουσιάσουμε ένα ακόμη πιο ανταγωνιστικό σύνολο στη φετινή σεζόν. Με σημαντικές εμπειρίες από κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, καθώς έχει φορέσει τη φανέλα ιστορικών συλλόγων όπως η Tottenham Hotspur, η Charlton Athletic, η Valadares Gaia και η Valencia, ενώ την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με τη Sporting Huelva στην Primera Federación, καταγράφοντας μια εξαιρετική χρονιά τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Κύπελλο Ισπανίας.

Η Sulola προστίθεται στην ήδη εξαιρετική επιθετική μας γραμμή. Διακρίνεται για την ταχύτητά της, την κίνηση στον χώρο και την ικανότητά της να δημιουργεί και να εκτελεί με την ίδια ευκολία. Ανυπομονούμε να τη δούμε να διαπρέπει με τα ασπρόμαυρα!

Elisha, καλώς ήρθες στην οικογένεια του ΟΦΗ. Μαζί θα κυνηγήσουμε νέες προκλήσεις.”

Storyteller:
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected