Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Νέα διπλή ανανέωση στον ΑΟ Τρίκαλα

Δύο ακόμη ποδοσφαιριστές θα συνεχίσουν να φορούν τη φανέλα του ΑΟ Τρίκαλα και τη νέα αγωνιστική περίοδο στη Γ’ Εθνική. Ο λόγος για τον πολύπειρο Γιάννη Σκόνδρα και τον Θοδωρή Λουκά, οι οποίοι αποτελούν κομμάτι του βασικού κορμού που χτίζεται για τη σεζόν 2025/26.

Ο 35χρονος Γιάννης Σκόνδρας, δεξιός οπισθοφύλακας, αγωνίζεται στους «κυανέρυθρους» από το 2023, όταν και επέστρεψε στην ομάδα της γενέτειράς του, έχοντας μακρά παρουσία στις επαγγελματικές κατηγορίες. Η εμπειρία του κρίθηκε απαραίτητη για την προσπάθεια σταθεροποίησης και διεκδίκησης υψηλών στόχων.

Ο Θοδωρής Λουκάς, 25 ετών, μεσοαμυντικός, διανύει τη δεύτερη θητεία του στον ΑΟ Τρίκαλα, με την επιστροφή του να έχει γίνει επίσης το 2023. Η συνέπειά του στο γήπεδο και η γνώση της ομάδας τον καθιστούν πολύτιμη μονάδα για τον προπονητή και το τεχνικό επιτελείο.

Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου:

«Η διοίκηση του ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Γιάννη Σκόνδρα και Θοδωρή Λουκά».

Storyteller:
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected