Με όνειρα για μια χρονιά πρωταγωνιστική και στόχο να αφήσει πίσω την περσινή δύσκολη σεζόν στην Α’ ΕΠΣ Κοζάνης, ξεκίνησε το απόγευμα της Κυριακής η προετοιμασία του Εορδαϊκού στο γήπεδο “Αιμίλιος Θεοφανίδης” της Πτολεμαΐδας, υπό τις οδηγίες του Χρήστου Ζαρογιάννη.
Το παρών στην «πρώτη» έδωσαν σχεδόν όλα τα μέλη της διοίκησης, οι νεοαποκτηθέντες παίκτες που έχουν ήδη ανακοινωθεί (Μιτρέφσκι, Τσέλα, Τσανασίδης), καθώς και όσοι έχουν συμφωνήσει προφορικά και αναμένεται να ολοκληρωθούν και τυπικά οι μεταγραφές τους (Καμπούρης, Ραφαηλίδης, Φ. Τουλουμενίδης). Το ρόστερ συμπλήρωσαν αρκετοί νεαροί ποδοσφαιριστές που θα δοκιμαστούν το επόμενο διάστημα.
Ο πρόεδρος του συλλόγου, Θανάσης Κρυτσάνης, απευθυνόμενος σε παίκτες και τεχνικό τιμ, έθεσε ξεκάθαρα τους στόχους: ο Εορδαϊκός να επιστρέψει στις επιτυχίες και να είναι από τις ομάδες που θα ξεχωρίσουν στο νέο πρωτάθλημα. Τόνισε πως η διοίκηση θα είναι διαρκώς στο πλευρό της ομάδας, αλλά περιμένει από τους ποδοσφαιριστές απόλυτη αφοσίωση και προσπάθεια – «το 150%», όπως χαρακτηριστικά είπε. Μάλιστα, επεσήμανε πως ακόμη και στα φιλικά δεν θέλει να βλέπει την ομάδα να χάνει, εφόσον όλοι έχουν δώσει το μέγιστο.
Ορισμένοι παίκτες απουσίαζαν δικαιολογημένα από την πρώτη προπόνηση και αναμένεται να ενσωματωθούν άμεσα, ενώ τις επόμενες μέρες αναμένονται κι άλλες αφίξεις και δοκιμές παικτών.
Δείτε φωτογραφίες στο athlitikianaskopisi.gr