Την ενίσχυση της αμυντικής της γραμμής με έναν παίκτη με πολυετή παρουσία στη Super League ανακοίνωσε η Athens Kallithea, που απέκτησε τον Αντώνη Ντεντάκη με ελεύθερη μεταγραφή από τη Λαμία.
Ο 30χρονος δεξιός μπακ, με καταγωγή από τα Χανιά, ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του διαδρομή από τις ακαδημίες του Κισσαμικού, ενώ το επαγγελματικό του ντεμπούτο στη μεγάλη κατηγορία έγινε με τον Πλατανιά τον Απρίλιο του 2014, σε ηλικία 19 ετών.
Ακολούθησαν σημαντικές εμπειρίες σε συλλόγους όπως ο Βόλος —με τον οποίο πανηγύρισε διαδοχικές ανόδους από τη Γ’ Εθνική μέχρι τη Super League και κατέγραψε 76 συμμετοχές σε τέσσερα χρόνια—, ο Απόλλων Σμύρνης, ο Λεβαδειακός (με ρόλο τόσο στην άνοδο όσο και στον υποβιβασμό της ομάδας) και τελευταία η Λαμία, με την οποία αγωνίστηκε σε 18 παιχνίδια την περασμένη σεζόν.
Στο σύνολο, ο Ντεντάκης μετρά 77 συμμετοχές στη Super League, προσφέροντας βάθος και αξιοπιστία στο δεξί άκρο της άμυνας της Athens Kallithea.
Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας:
Η Athens Kallithea FC ανακοινώνει την απόκτηση του δεξιού μπακ Αντώνη Ντεντάκη, 30 ετών, με ελεύθερη μεταγραφή μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τη Λαμία.
Γεννημένος στα Χανιά, ο Ντεντάκης αναδείχθηκε από την ακαδημία του Κισσαμικού και υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Πλατανιά, με τον οποίο πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στη Super League τον Απρίλιο 2014, σε ηλικία 19 ετών.
Αφού επέστρεψε στον Κισσαμικό ως δανεικός και στη συνέχεια αγωνίστηκε για δύο σεζόν στην τοπική ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, ο Ντεντάκης πήρε μεταγραφή στον Βόλο, όπου συνεισέφερε στην πορεία ανόδου της ομάδας από τη Γ’ Εθνική έως τη Super League και καθιερώθηκε ως βασικός στην κορυφαία κατηγορία τις σεζόν 2019/20 και 2020/21. Συνολικά, ο Ντεντάκης κατέγραψε 76 συμμετοχές με τον Βόλο σε διάστημα τεσσάρων σεζόν, με απολογισμό δύο γκολ και επτά ασίστ.
Ο Ντεντάκης έφυγε από τον Βόλο για τον Απόλλωνα, με τον οποίο κατέγραψε 27 συμμετοχές στη Super League τη σεζόν 2021/22, ενώ στη συνέχεια εντάχθηκε στον Λεβαδειακό, όπου αγωνίστηκε τη σεζόν 2022/23, κατά την οποία ο σύλλογος υποβιβάστηκε, ενώ τη σεζόν 2023/24 συνέβαλε στην επιστροφή της ομάδας στη Super League.
Την περσινή σεζόν, ο Ντεντάκης μέτρησε 18 συμμετοχές με τη Λαμία στη Super League, φτάνοντας τις 77 συνολικές εμφανίσεις στην κορυφαία κατηγορία.
Καλωσήρθες, Αντώνη.