Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

ΕΠΣ Ημαθίας : Παραμένει στα Λευκάδια ο Γιώργος Κότσαλης

Συνεχίζει για δεύτερη χρονιά στα Λευκάδια ο Γιώργος Κότσαλης, καθώς ο σύλλογος ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον 20χρονο μέσο.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε με συνέπεια την περσινή χρονιά στη Β’ Ερασιτεχνική της ΕΠΣ Ημαθίας, καταγράφοντας 23 συμμετοχές και ένα γκολ, συμβάλλοντας στην προσπάθεια της ομάδας. Αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2024 από τον ΓΑΣ Κοπανού και ενσωματώθηκε άμεσα στο αγωνιστικό πλάνο των Λευκαδίων, δείχνοντας διάθεση και πάθος.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ομάδας:

«Λευκαδιώτης που μπέρδεψε τα χωριά και μένει αλλού.
Έχει πάθος, το μάτι του γυαλίζει και το κυριότερο είναι τρελός. Τηρεί όλες τις προϋποθέσεις ενός γνήσιου Λευκαδιώτη, απλά άργησε να το καταλάβει.
Κάλλιο αργά παρά ποτέ λένε και ο Γιώργος Κότσαλης ανανεώνει για άλλη μια χρονιά με την ομάδα μας, έχοντας αποδεχτεί πλέον την ταυτότητά του!»

Storyteller:
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected