Την προσθήκη του Τζένγκιζ Κριεμάντι στο ρόστερ του ενόψει της νέας σεζόν ανακοίνωσε ο Πανθρακικός. Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός (γεννημένος στις 27 Ιουλίου 2001) έχει ήδη καταγράψει παραστάσεις από αρκετές ομάδες των εθνικών κατηγοριών.
Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του διαδρομή από τον Πιερικό, ενώ τη σεζόν 2021-2022 αγωνίστηκε αρχικά με την ομάδα της Σαντορίνης και στη συνέχεια μετακινήθηκε στην Κοζάνη. Τα τελευταία τρία χρόνια αποτέλεσε βασικό στέλεχος του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου, με τον οποίο πανηγύρισε την άνοδο στη Super League 2, ενώ είχε ενεργό ρόλο και στο πρωτάθλημα της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας.
Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου:
«Η Διοίκηση του Πανθρακικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Τζένγκιζ Κριεμάντι.
Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός (27/07/2001) έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις εθνικές κατηγορίες με την φανέλα του Πιερικού.
Το πρώτο μισό της σεζόν 2021-22 αγωνίστηκε για λογαριασμό της ΑΣ Σαντορίνης, ενώ στο δεύτερο μισό φόρεσε την φανέλα της Κοζάνης.
Τελευταίος ποδοσφαιρικός σταθμός του νεαρού μεσοεπιθετικού ήταν ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου, στον οποίο αγωνίστηκε για 3 σεζόν, πανηγυρίζοντας την άνοδο στην Superleague 2 και έχοντας σημαντικό ρόλο στην ομάδα του στη δεύτερη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Τζένγκιζ, καλώς όρισες στον Πανθρακικό!»