Ένα ακόμη νέο και ταλαντούχο πρόσωπο προστέθηκε στο ρόστερ της Δόξας Δράμας, με τον σύλλογο να ανακοινώνει την απόκτηση του 18χρονου Ανδρέα Κιοσσέ. Ο νεαρός μέσος, γεννημένος στις 27 Δεκεμβρίου 2007, επιστρέφει στο «σπίτι» του, καθώς ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του διαδρομή από τις ακαδημίες του συλλόγου.
Ακολούθησε τετραετής παρουσία στον Μέγα Αλέξανδρο Ξηροποτάμου, με τον οποίο μέτρησε 91 συμμετοχές και 12 γκολ σε τοπικές διοργανώσεις, δείχνοντας συνέπεια και εξέλιξη σε νεαρή ηλικία. Αγωνίζεται κυρίως στον άξονα, αλλά έχει την ευχέρεια να καλύψει και θέσεις στα άκρα της επίθεσης.
Αξιοσημείωτο είναι πως πρόκειται για τον γιο του Χρήστου Κιοσσέ, παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της Δόξας, με τον Ανδρέα να φιλοδοξεί να συνεχίσει την οικογενειακή παράδοση στον ιστορικό σύλλογο της Δράμας.
Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας:
Ο Γ.Σ. Δόξα Δράμας με χαρά ανακοινώνει την προσθήκη ενός ακόμη νέου και ταλαντούχου ποδοσφαιριστή στην ομάδα μας.
Πρόκειται για τον 18χρονο (27/12/2007) Ανδρέα Κιοσσέ, ο οποίος αγωνίζεται στον άξονα, σε όλες τις θέσεις κι αν χρειαστεί και στις πλευρές της επιθετικής γραμμής.
Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του συλλόγου μας και στη συνέχεια αγωνίστηκε στην ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου Ξηροποτάμου, όπου στα τελευταία τέσσερα πρωταθλήματα έχει 91 συμμετοχές και 12 γκολ.
Γιος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Χρήστου Κιοσσέ, θέλει να ακολουθήσει τα ποδοσφαιρικά βήματα του πατέρα του και δηλώνει:“Νιώθω έτοιμος να συνεχίσω πάνω στο στίγμα που χάραξε ο πατέρας μου στην ομάδα πριν από χρόνια και εκεί επάνω να αφήσω τη δική μου αγωνιστική ταυτότητα. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί και εγώ θα παίξω στην καλύτερη ομάδα της Δράμας και μία από τις καλύτερες και ιστορικότερες της χώρας μας”.