Στην ενίσχυση του δεξιού άκρου της άμυνας προχώρησε η Θύελλα Ραφήνας, ανακοινώνοντας την απόκτηση του 23χρονου Βασίλη Αλεξίου.
Ο Αλεξίου (γεν. 12/4/2001) αγωνίζεται ως δεξιός μπακ, με δυνατότητα να καλύψει όλη τη δεξιά πλευρά χάρη στην ταχύτητα, την ενέργεια και την τακτική του συνέπεια. Την περσινή σεζόν φόρεσε τη φανέλα του Χαϊδαρίου, ξεχωρίζοντας με τις εμφανίσεις του – ειδικά απέναντι στη Θύελλα, γεγονός που έπαιξε ρόλο στην απόκτησή του.
Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με επιτυχία σε Προοδευτική, Φωστήρα και Πανελευσινιακό, καταγράφοντας εμπειρίες τόσο στη Γ’ όσο και στη Β’ Εθνική.
Η ανακοίνωση της ομάδας:
“Η ομάδα μας συνεχίζει να ενισχύεται και με χαρά ανακοινώνει την απόκτηση του Βασίλη Αλεξίου.
Ο 23χρονος δεξιός μπακ, γεννημένος στις 12/4/2001, διαθέτει την ικανότητα να καλύψει ολόκληρη τη δεξιά πλευρά, χάρη στην ταχύτητα και την ενέργειά του.
Την περασμένη σεζόν, ο Βασίλης αγωνίστηκε με τη φανέλα του Χαϊδαρίου, όπου και μας εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του απέναντι στην ομάδα μας. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει ήδη αποκτήσει σημαντικές εμπειρίες, έχοντας αγωνιστεί σε Γ’ και Β’ Εθνική με τους Πανελευσινιακό, Φωστήρα και Προοδευτική.
Πλέον, ανήκει στο ρόστερ της Θύελλας Ραφήνας και είναι έτοιμος να βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων μας.”