Κατηγορίες
Super League 1

Ρεπό και χαλάρωση στη Νάουσα για τους ποδοσφαιριστές του Πανσερραϊκού

Μετά από τέσσερις ημέρες στα 3-5 Πηγάδια, οι ποδοσφαιριστές του Πανσερραϊκού είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν, εκμεταλλευόμενοι το ρεπό που τους έδωσε ο Κριστιάνο Μπάτσι, προκειμένου να αποφορτιστούν από τις καθημερινές προπονήσεις και τη σκληρή δουλειά.

Οι “κόκκινοι” επισκέφθηκαν το άλσος του Αγίου Νικολάου και τη Νάουσα, πέρασαν κάποιες χαλαρές στιγμές, απόλαυσαν τις ομορφιές τις περιοχής και πήραν ενέργεια προκειμένου να συνεχίσουν να ανεβάζουν ρυθμούς.

Το άριστο κλίμα που υπάρχει αποδεικνύεται καθημερινά, τόσο στις προπονήσεις όσο και εκτός αυτών, καθώς η ομάδα “δένει” όσο περνάνε οι ημέρες σε όλα τα επίπεδα.

Από το Σάββατο υπάρχει επιστροφή στις προπονήσεις, ενώ τη Δευτέρα είναι προγραμματισμένο το φιλικό με τη Φεριζάι, ομάδα από το Κόσοβο, στις εγκαταστάσεις του Naoussa Mountain Resort στις 18:30.

Storyteller:
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected