Ο Ατσαλένιος συνεχίζει την ενίσχυση του ρόστερ του ενόψει της συμμετοχής στη Γ’ Εθνική και ανακοίνωσε την επιστροφή του Δημήτρη Μαυρογιαννάκη, ενός ποδοσφαιριστή με προοπτικές και «πράσινο» παρελθόν.
Ο γεννημένος το 2007 μέσος αγωνίζεται ως κεντρικός χαφ και την περσινή χρονιά ανήκε στον Γιούχτα, αποκτώντας πολύτιμες εμπειρίες. Πλέον επιστρέφει στο Ατσαλένιο για να προσφέρει με το πάθος, την ενέργεια και τη διάθεση για δουλειά που τον χαρακτηρίζουν.
Ο Μαυρογιαννάκης ευχαρίστησε τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη και δήλωσε αποφασισμένος να δικαιώσει τις προσδοκίες.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΟΑ:
«Η διοίκηση της ομάδας μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή του ταλαντούχου ποδοσφαιριστή Δημήτρη Μαυρογιαννάκη στον Π.Ο.Α!
Ο Δημήτρης είναι γεννημένος το 2007, αγωνίζεται ως κεντρικός χαφ και δηλώνει έτοιμος για σκληρή δουλειά. Την προηγούμενη σεζόν ήταν μέλος του Γιούχτα κι επιστρέφει στο Ατσαλένιο για να ενισχύσει με το πάθος και τις ικανότητες του τις προσπάθειες του Π.Ο.Α την νέα σεζόν στην Γ’ Εθνική.
Η δήλωση του Δημήτρη στην σελίδα της ομάδας μας:
“Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη από τους ανθρώπους της ομάδας και του προπονητικού team προς το πρόσωπό μου. Είμαι πολύ χαρούμενος για την επιστροφή μου και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό μέσα από δουλειά. Εύχομαι υγεία και καλή χρονιά σε όλους.”
Καλωσορίζουμε ξανά τον Δημήτρη στην οικογένεια του Π.Ο.Α και του ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία με την πράσινη φανέλα!»