Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Καυτός ξανά ο Κουλούρης – Δύο γκολ και πρώτη νίκη για την Πογκόν! (vid)

Με φόρα από την περσινή εντυπωσιακή του σεζόν, ο Ευθύμης Κουλούρης συνεχίζει να σκοράρει κατά ριπάς και στο φετινό πρωτάθλημα Πολωνίας. Ο Έλληνας φορ πέτυχε δύο γκολ στη νίκη της Πογκόν με 4-1 απέναντι στη Μότορ Λούμπλιν, συμβάλλοντας καθοριστικά στο πρώτο τρίποντο της ομάδας του στην Ekstraklasa.

Παρότι η Πογκόν βρέθηκε να κυνηγάει στο σκορ από νωρίς (9′), ο Κουλούρης ισοφάρισε στο 40’ με εντυπωσιακή ατομική ενέργεια: ξέφυγε στην πλάτη της άμυνας, απέφυγε δύο αντιπάλους και με κοντινή προβολή έγραψε το 1-1. Το δεύτερο προσωπικό του τέρμα ήρθε στο 88′, όταν εκμεταλλεύτηκε την κενή εστία και «σφράγισε» το τελικό σκορ.

Με τρία γκολ σε δύο αγωνιστικές, ο 29χρονος συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε πέρσι, όταν μέτρησε 28 τέρματα συνολικά. Βασικός ξεκίνησε και ο Λεονάρντο Κούτρης, ο οποίος αγωνίστηκε μέχρι το 63ο λεπτό, ενώ στον πάγκο έμεινε ο Δημήτρης Κεραμίτσης.

Storyteller:
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected