Με επίσημη «πρώτη» προπόνηση στο προπονητικό της κέντρο στα Παλιάμπελα, ξεκίνησε σήμερα η νέα ποδοσφαιρική χρονιά για την Καλαμάτα.
Ο Αλέκος Βοσνιάδης, που ανέλαβε πρόσφατα την τεχνική ηγεσία της Μαύρης Θύελλας, είχε την ευκαιρία να πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση με τους ποδοσφαιριστές του, παρουσία όλου του τεχνικού επιτελείου. Το παρών έδωσε σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα, στέλνοντας το μήνυμα ενότητας ενόψει της σεζόν που έρχεται.
Πριν από την έναρξη των ασκήσεων, τελέστηκε ο καθιερωμένος αγιασμός για καλή και υγιή χρονιά, ενώ ακολούθησαν σύντομοι χαιρετισμοί από τα διοικητικά στελέχη Κώστα Βεργή και Γιώργο Ράλλη, οι οποίοι ευχήθηκαν καλή επιτυχία και έδωσαν το σύνθημα για μια απαιτητική αλλά φιλόδοξη σεζόν.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:
«Υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή, Αλέκου Βοσνιάδη, και του επιτελείου του, η Καλαμάτα έκανε την πρώτη της προπόνηση για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο στο αθλητικό προπονητικό κέντρο της ΠΑΕ στην περιοχή Παλιάμπελα.
Στο νέο ξεκίνημα της Μαύρης Θύελλας, σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα έδωσε το παρών και ξεκινά ως μια “γροθιά” την προετοιμασία της για την ερχόμενη σεζόν.
Πριν την έναρξη της προπόνησης τελέστηκε ο καθιερωμένος αγιασμός, ενώ οι κύριοι Κώστας Βεργής και Γιώργος Ράλλης εκ μέρους της διοίκησης μίλησαν στην ομάδα, δίνοντας το σύνθημα για τη νέα χρονιά, ευχόμενοι φυσικά υγεία και επιτυχίες μεταξύ άλλων.»