Δύο ακόμη ποδοσφαιριστές συνεχίζουν στα Λευκάδια και τη νέα σεζόν, καθώς ανανεώθηκε η συνεργασία με τους Κωνσταντίνο Δάιο και Χρήστο Μίγγα.
Ο Κώστας Δάιος (16 ετών, αμυντικός) είχε 26 συμμετοχές την περσινή χρονιά σε Β Ερασιτεχνική και Κύπελλο Ημαθίας, ενώ ο Χρήστος Μίγγας (17 ετών, επιθετικός) είχε 23 παρουσίες με 11 γκολ.
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση :
“Πρόκειται για δύο νεαρούς αθλητές που έκαναν τα πρώτα τους βήματα στο ανδρικό ερασιτεχνικό πρωτάθλημα με την ομάδα, δείχνοντας από την πρώτη στιγμή πως διαθέτουν τα στοιχεία για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις. Παρά το νεαρό της ηλικίας τους, στάθηκαν επάξια, ενώ σε αρκετά παιχνίδια της περσινής σεζόν αποτέλεσαν παίκτες-κλειδιά για τον σύλλογο.
Η εμπιστοσύνη της διοίκησης και του τεχνικού επιτελείου στο πρόσωπό τους επιβεβαιώνεται με την ανανέωση της συνεργασίας, καθώς ο ΑΣ Λευκαδίων συνεχίζει να επενδύει σε νεαρούς ποδοσφαιριστές με προοπτική.”