Κατηγορίες
Super League 1

Φιλική νίκη με υποσχέσεις για τον Αστέρα AKTOR στην Πολωνία

Με ιδανικό τρόπο ξεκίνησε τα φιλικά του παιχνίδια στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Πολωνία ο Αστέρας AKTOR, επικρατώντας με 3-1 της Stal Rzeszów.

Η ομάδα της Τρίπολης μπήκε δυνατά στο ματς και πήρε προβάδισμα στο 17ο λεπτό με γκολ του Δημήτρη Εμμανουηλίδη. Οι Πολωνοί, όμως, κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση έντεκα λεπτά αργότερα, με σκόρερ τον Γκουίντα. Παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησε ο Αστέρας AKTOR μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου, το 1-1 παρέμεινε.

Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα του Σάββα Παντελίδη μπήκε με το ίδιο πάθος και πήρε εκ νέου προβάδισμα στο 51′, όταν μετά από προσπάθεια του Καλτσά και κόντρα στον αντίπαλο, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για το 2-1. Ακολούθησαν δύο δοκάρια από τον Μπαρτόλο στο 57’ και στο 60’, προτού έρθει ο Σιλά στο 63’ να διαμορφώσει το τελικό 3-1 με ψύχραιμο τελείωμα.

Ο Αστέρας AKTOR έδειξε φρεσκάδα, αγωνιστική διάθεση και πλούσιο rotation, αφήνοντας θετικές εντυπώσεις ενόψει της συνέχειας της προετοιμασίας.

Η σύνθεση του Αστέρα AKTOR:

Α’ Ημίχρονο:
Παπαδόπουλος, Άλχο, Σίπτσιτς, Καστάνιο (46’ Τριανταφυλλόπουλος), Σύλλα, Μούμο (46’ Έντερ), Αλάγκμπε (46’ Γιαμπλόνσκι), Μπάρτολο, Εμμανουηλίδης, Καλτσάς, Μακέντα

Αλλαγές στο Β’ Ημίχρονο:
64’: Κακαδιάρης, Τζιοακίνι, Κετού, Όκο, Καλλαντζής
75’: Φρόκου (αντί Καλλαντζή), Τζίμας, Τζανδάρης, Πομόνης

Storyteller:
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected