Την ενίσχυση της επιθετικής της γραμμής ανακοίνωσε η ΑΕ Νέας Σελεύκειας, η οποία προχώρησε στην απόκτηση του Νίκου Γούλα. Ο ικανός επιθετικός έχει την ευχέρεια να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, προσφέροντας πολύτιμες λύσεις στον φετινό σχεδιασμό.
Ο 27χρονος (γεννημένος το 1997) ξεχωρίζει για την ταχύτητα και την τεχνική του, ενώ διαθέτει εμπειρία τόσο από τη Γ’ Εθνική όσο και από το τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ηπείρου. Την περσινή σεζόν φόρεσε τη φανέλα του Θεσπρωτού, ενώ για μια πενταετία αποτέλεσε βασικό στέλεχος της Θύελλας Κατσικάς.
Ακολουθεί η ανακοίνωση του συλλόγου:
«Η Αθλητική Ένωση Νέας Σελεύκειας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Νίκο Γούλα, έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να καλύψει όλες τις θέσεις της επίθεσης.
Ο Νίκος είναι ένας παίκτης με εμπειρία και ποιότητα, που ξεχωρίζει για την ταχύτητα και την τεχνική του κατάρτιση. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στη Γ’ Εθνική με τον Θεσπρωτό, ενώ για πέντε χρόνια φόρεσε τη φανέλα της Θύελλας Κατσικάς, τόσο στη Γ’ Εθνική όσο και στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ηπείρου.
Η προσθήκη του Νίκου ενισχύει σημαντικά την επιθετική μας γραμμή και προσθέτει βάθος και λύσεις στο ρόστερ της ομάδας μας.
Νίκο, σου ευχόμαστε υγεία, μια χρονιά χωρίς τραυματισμούς και να καταφέρεις να εκπληρώσεις τους στόχους σου σε ομαδικό και προσωπικό επίπεδο!»