Κατηγορίες
Super League 2 - Μεταγραφές

Πρώτες κινήσεις με άρωμα… Καβάλας για τον Νέστο Χρυσούπολης

Με ξεκάθαρο στόχο την ανταγωνιστική παρουσία στη Super League 2, ο Νέστος Χρυσούπολης ετοιμάζεται να ξεκινήσει την προετοιμασία του αύριο στα Πηγάδια της Ξάνθης και, όπως όλα δείχνουν, το ρόστερ θα έχει έντονο το στοιχείο της… περσινής Καβάλας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη έχουν «κλειδώσει» οι πρώτες μεταγραφικές κινήσεις, με τον Νέστο να ενισχύεται κυρίως σε θέσεις της αμυντικής γραμμής και του κέντρου, φέρνοντας στην ομάδα γνώριμους από την περσινή σεζόν στον ΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, αποκτήθηκε ο 20χρονος στόπερ Παύλος Δερμιτζάκης, ο οποίος είχε 17 συμμετοχές με την Καβάλα την περασμένη σεζόν και αποτελεί έναν από τους ποδοσφαιριστές με προοπτική. Πιο έμπειρος ο Γιάννης Δαλιανόπουλος (26 ετών), δεξιός μπακ με καταγωγή από τα Γιαννιτσά, ο οποίος αγωνίστηκε στον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου στο δεύτερο μισό της σεζόν, έχοντας συνολικά 124 επαγγελματικές συμμετοχές.

Παράλληλα, συνεχίζουν στη Χρυσούπολη δύο βασικά στελέχη της περυσινής Καβάλας. Ο Λευτέρης Αστράς (28 ετών), βασικός τερματοφύλακας του ΑΟΚ την τελευταία διετία, παραμένει στο ρόστερ του Νέστου, όπως και ο έμπειρος στόπερ Κώστας Τσαμούρης (30 ετών), με πλούσια διαδρομή σε ομάδες όπως οι Μακεδονικός, Απόλλων Σμύρνης, ΠΑΕ Χανιά, Ξάνθη και Πανσερραϊκός.

Τέλος, στη μεσαία γραμμή προστίθεται ο Τάσος Σαπουντζής (23 ετών), με καταγωγή από την Έδεσσα, ο οποίος πέρσι αγωνίστηκε στην Καβάλα ως δανεικός από τον Πανσερραϊκό. Ο νεαρός χαφ έχει περάσει και από τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ.

Ο Νέστος δείχνει με το… καλημέρα ότι επιθυμεί σταθερότητα και ομοιογένεια, επενδύοντας σε ποδοσφαιριστές που γνωρίζονται καλά μεταξύ τους και έρχονται από κοινό αγωνιστικό περιβάλλον, θέλοντας να «χτίσει» πάνω σε αυτό για μια ανταγωνιστική σεζόν στη Super League 2.

Storyteller:
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected