Κατηγορίες

Δύο νεαροί ακραίοι αμυντικοί στον Αστέρα Βάρης

Δύο προσθήκες νεαρών ποδοσφαιριστών ανακοίνωσε ο Αστέρας Βάρης, ενισχύοντας το ρόστερ του με τους Γιώργο Κολυφέτη και Γιάννη Τζιώτη, αμφότεροι γεννημένοι το 2007.

Ο Γιώργος Κολυφέτης αγωνίζεται ως δεξιός μπακ και την περασμένη χρονιά ανήκε στην Κ19 της ΑΕΚ. Διακρίνεται για την ενέργεια, τη διάθεση για μάθηση και την προσήλωσή του, ενώ στόχος του είναι να διεκδικήσει θέση μέσα από σκληρή δουλειά.

Ο Γιάννης Τζιώτης, αριστερός μπακ-χαφ, προέρχεται από τους Νέους Ευγενείας και εντάσσεται στο ανδρικό τμήμα του συλλόγου με σκοπό να εξελιχθεί στο απαιτητικό περιβάλλον της ομάδας.

Ακολουθούν αυτούσιες οι ανακοινώσεις:

“Ο Γιώργος Κολυφέτης (γεν. 2007) αποτελεί το νέο μέλος του ρόστερ μας για τη σεζόν 2025-2026. Ο ταλαντούχος δεξιός μπακ, που την περασμένη χρονιά αγωνίστηκε με την Κ19 της ΑΕΚ, έρχεται με στόχο να κερδίσει τη θέση του μέσα από σκληρή δουλειά και σωστή νοοτροπία. Έχει τα χαρακτηριστικά που θέλουμε: ενέργεια, διάθεση για μάθηση και προσήλωση στο πλάνο. Του ευχόμαστε υγεία και μια σεζόν γεμάτη ποδοσφαιρικά βήματα.
Καλωσήρθες Γιώργο, πάμε δυνατά!”

“Καλωσορίζουμε τον Ιωάννη Τζιώτη!
Ο Ιωάννης Τζιώτης (γεννημένος το 2007) ανήκει πλέον στο δυναμικό του Κυανούς Αστήρ Βάρης! Αγωνίζεται ως αριστερός μπακ-χαφ και έρχεται στην ομάδα μας από τους Νέους Ευγενείας, έτοιμος να δουλέψει και να εξελιχθεί στο απαιτητικό περιβάλλον της ανδρικής ομάδας. Με ενέργεια, διάθεση και πίστη στις δυνατότητές του, ο Ιωάννης ξεκινά το επόμενο κεφάλαιο της ποδοσφαιρικής του πορείας με στόχο να αφήσει το στίγμα του.
Καλή αρχή Γιάννη, υγεία και πρόοδο σε κάθε σου βήμα!”

Storyteller:
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected