Σε μία ακόμη κίνηση διατήρησης κορμού, η ΚΑΕ Άρης ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Γιώργο Γκιουζέλη, ο οποίος θα παραμείνει στη Θεσσαλονίκη έως το καλοκαίρι του 2027.
Ο 30χρονος πάουερ φόργουορντ ήταν ένα από τα σταθερά κομμάτια του ρόστερ την περσινή σεζόν και αποτελεί τον τρίτο παίκτη που παραμένει στην ομάδα, μετά τον Λευτέρη Μποχωρίδη και τον Βασίλη Καζαμία.
Ο Γκιουζέλης έχει διανύσει μία πλούσια διαδρομή στο ελληνικό μπάσκετ, ξεκινώντας από τα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού και αγωνιζόμενος μετέπειτα σε συλλόγους όπως οι Ιωνικός Νικαίας, Περιστέρι, Ηρακλής, Απόλλων Πάτρας και Καρδίτσα, ενώ πέρυσι φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα του Άρη.
Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης:
“Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Γιώργο Γκιουζέλη έως το 2027.
Ο Γιώργος Γκιουζέλης είναι ο τρίτος αθλητής που παραμένει στην ομάδα μας από την περσινή σεζόν, μετά τον Λευτέρη Μποχωρίδη και τον Βασίλη Καζαμία.
Γεννήθηκε στις 13 Οκτωβρίου του 1995 και με ύψος 2.04μ. αγωνίζεται στη θέση του πάουερ φόργουορντ.
Ο 30χρονος αθλητής, μετά την παρουσία του στα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού, μεταπήδησε στην Αγία Παρασκευή (2014). Ένα χρόνο αργότερα αγωνίστηκε στον Ιωνικό Νικαίας και το 2016 έπαιξε στο Περιστέρι. Τη σεζόν 2017-18 φόρεσε τη φανέλα της Δάφνης Δαφνίου και τις επόμενες δύο σεζόν έπαιξε στον Κόροιβο Αμαλιάδας και τον Διαγόρα Δρυοπιδέων.
Το 2020 αγωνίστηκε για πρώτη φορά στη Stoiximan GBL, με τον Ηρακλή και το 2021 επέστρεψε στον Ιωνικό Νικαίας. Το 2022 υπέγραψε διετές συμβόλαιο με το Περιστέρι και στα μισά της σεζόν 2022-23 «μετακόμισε» στην Καρδίτσα. Το 2023 υπέγραψε στον Απόλλων Πατρών και πέρυσι φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα του ΑΡΗ.”