Την επιστροφή του Παύλου Σαχπατζίδη ανακοίνωσε το Μακροχώρι, εντάσσοντας ξανά στο δυναμικό του τον 17χρονο τερματοφύλακα. Γεννημένος στις 19 Ιανουαρίου 2008, ο νεαρός κίπερ αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στον Ατρόμητο Διαβατού (17 συμμετοχές), ενώ στο παρελθόν φόρεσε τις φανέλες της ΑΕΚ Λαζοχωρίου, του Αστέρα Αλεξάνδρειας, του ΝΠΣ Βέροια και της ΑΕΠ Βέροιας.
Ο Σαχπατζίδης έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις Ακαδημίες του Μακροχωρίου.
Επίσημη ανακοίνωση:
«Η ομάδα μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει και επίσημα την έναρξη της συνεργασίας της με τον νεαρό τερματοφύλακα Παύλο Σαχπατζίδη.
Ο 17χρονος (γεννημένος στις 19/01/2008) ταλαντούχος κίπερ αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Ατρόμητο Διαβατού, αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις με τις εμφανίσεις του. Η προσθήκη του εντάσσεται στο ευρύτερο πλάνο της ομάδας μας για την ανάδειξη και στήριξη νεαρών ποδοσφαιριστών με προοπτική και πάθος για το άθλημα.
Ο Παύλος δεν μας είναι άγνωστος, καθώς έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις Ακαδημίες μας. Στη συνέχεια, αγωνίστηκε –μεταξύ άλλων– στις ομάδες ΑΕΚ Λαζοχωρίου, Αστέρας Αλεξάνδρειας, ΝΠΣ Βέροια και ΑΕΠ Βέροιας, με τελευταίο του σταθμό τον Ατρόμητο Διαβατού.
Πιστεύουμε απόλυτα στις ικανότητές του και είμαστε βέβαιοι ότι θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό, προκειμένου να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις και τις προσδοκίες μας.
Τον καλωσορίζουμε ξανά στην ποδοσφαιρική μας οικογένεια και του ευχόμαστε υγεία, προσωπικές και ομαδικές επιτυχίες».