Η ΑΕΠ Πανόραμα ανακοίνωσε την απόκτηση της Ξανθής Κακαφίκα, ενισχύοντας το ρόστερ της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Η αθλήτρια, που κατάγεται από την Ημαθία, ανήκε στον Φίλιππο Βέροιας και την τη σεζόν 2023/2024 αγωνίστηκε ως δανεική στην ΑΕΣΧ Πυλαίας. Στις πρώτες της δηλώσεις ως μέλος της ομάδας, εξέφρασε τη χαρά και την ικανοποίησή της για τη μεταγραφή:
«Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι πλέον μέλος της ομάδας του Πανοράματος. Ευχαριστώ τη διοίκηση και το προπονητικό team για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου. Υπόσχομαι να δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου ώστε να πραγματοποιηθούν οι στόχοι της ομάδας. Εύχομαι μια καλή χρονιά με υγεία, επιτυχίες και χωρίς τραυματισμούς».
Η διοίκηση της ΑΕΠ Πανόραμα καλωσόρισε την Κακαφίκα, ευχόμενη μια δημιουργική και επιτυχημένη σεζόν.