Κατηγορίες

Διπλή ενίσχυση για τη Νέα Ιωνία

Η Νέα Ιωνία ανακοίνωσε δύο σημαντικές μεταγραφές, προσθέτοντας εμπειρία και ποιότητα τόσο στη μεσαία γραμμή όσο και στην επίθεση.

🔹 Ιάσονας Γλυνός
Ο 24χρονος αμυντικός μέσος προέρχεται από τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού, όπου κατέκτησε τίτλους στη Super League K15 και K17, όντας μάλιστα αρχηγός. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Asteras Aktor, την Ηλιούπολη, την ΑΕ Καραϊσκάκη (Super League 2), τον ΑΟ Υπάτου και την Κόρινθο, έχοντας συνολικά γεμάτες σεζόν και σημαντική συμβολή με γκολ και ασίστ.

🔹 Γιάννης Τσακίρης
Ο 23χρονος επιθετικός ξεκίνησε επίσης από τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού, πριν μετακινηθεί στον Ατρόμητο το 2018. Έχει περάσει με δανεισμό από Πανελευσινιακό, Προοδευτική και Άρη Πετρούπολης, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στον Μανδραϊκό. Διαθέτει και διεθνή εμπειρία, με 7 συμμετοχές και 1 γκολ στις μικρές εθνικές ομάδες.

Η ομάδα εύχεται και στους δύο ποδοσφαιριστές υγεία και πολλές επιτυχίες στη νέα σεζόν.

Storyteller:
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected