Η ΚΑΕ Περιστέρι προχώρησε στην υπογραφή τριετών συμβολαίων με τους Νίκο Τζιάλλα και Δημήτρη Παπαγεωργίου, δύο παίκτες που έχουν αναδειχθεί μέσα από την ακαδημία του συλλόγου. Με τη συμφωνία αυτή, οι «κυανοκίτρινοι» επιβεβαιώνουν τη στρατηγική τους να στηρίζουν ταλαντούχους αθλητές από τα τμήματα υποδομής, δίνοντάς τους την ευκαιρία να σταδιοδρομήσουν σε υψηλό επίπεδο, όπως το πρωτάθλημα της Basket League.
Η κίνηση εντάσσεται στη φιλοσοφία του Περιστερίου να επενδύει στο μέλλον και στη νεολαία της πόλης, δημιουργώντας μια ομάδα που θα διατηρεί ισχυρούς δεσμούς με την τοπική κοινωνία και παράλληλα θα προσφέρει αγωνιστικές προκλήσεις στους νέους παίκτες.
Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Περιστέρι:
«Η ΚΑΕ Περιστέρι ανακοινώνει την υπογραφή συμβολαίου τριετούς διάρκειας με τους αθλητές Νίκο Τζιάλλα και Δημήτρη Παπαγεωργίου, που προέρχονται από την παραγωγική διαδικασία της ακαδημίας του Συλλόγου, η οποία προσφέρει τα εχέγγυα για μια καριέρα επιπέδου Stoiximan GBL.
Η “κυανοκίτρινη” οικογένεια πιστή στις αρχές της συνεχίζει να προσφέρει ευκαιρίες, εμπειρίες και νέες προκλήσεις στους νεαρούς αθλητές της, με στόχο την καταξίωση τους, αλλά και τη δημιουργία μιας ομάδας που θα έχει αναφορά στη νεολαία της πόλης μας.»