Κατηγορίες

Στη Δόξα Δράμας ο 17χρονος επιθετικός Γιώργος Γιαννακίδης

Η Δόξα Δράμας ενισχύει το ρόστερ της με την προσθήκη του Γιώργου Γιαννακίδη, ενός νεαρού ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται τόσο στις πτέρυγες όσο και στην κορυφή της επίθεσης. Ο 17χρονος (γεν. 19/2/2008), με ύψος 1,87, προέρχεται από τον Κεραυνό Κρηνίδων, ενώ τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα έγιναν στους Αργοναύτες Λήμνου.

Ο Γιαννακίδης δήλωσε αποφασισμένος να αξιοποιήσει την ευκαιρία που του δίνεται, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την ένταξή του στους «Μαυραετούς» και την πρόθεσή του να ανταποδώσει την εμπιστοσύνη της διοίκησης και του προπονητή. Η μεταγραφή του εντάσσεται στη στρατηγική της ομάδας να επενδύσει σε ταλαντούχους ποδοσφαιριστές με προοπτική εξέλιξης.

Η ανακοίνωση του συλλόγου:
“Ο Γ.Σ. Δόξα Δράμας με χαρά ανακοινώνει την προσθήκη ενός ακόμη νεαρού και πολλά υποσχόμενου ποδοσφαιριστή στο δυναμικό της ομάδας μας.
Πρόκειται για τον 17χρονο (19/2/08) Γιώργο Γιαννακίδη που με ύψος 1.87 αγωνίζεται στην πλευρά και στην κορυφή της επιθετικής γραμμής.
Ξεκίνησε από τους Αργοναύτες της Λήμνου και στην ομάδα μας έρχεται από τον Κεραυνό Κρηνίδων.”
Γνωρίζοντας το πόσο σημαντικό βήμα για την ποδοσφαιρική καριέρα του είναι να φορέσει τη φανέλα με το “Μαυραετό” ο ίδιος δήλωσε: “Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη τους. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω στη Δόξα και θέλω να τους δικαιώσω για την επιλογή μου”

Storyteller:
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected