Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στην Αρούκα, επικρατώντας με το εμφατικό 6-0, σε μια βραδιά που είχε και έντονο ελληνικό χρώμα. Ο Γιώργος Βαγιαννίδης πραγματοποίησε το επίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα των «λιονταριών», μπαίνοντας στο ημίχρονο στη θέση του Ιβάν Φρεσνέδα.
Ο 22χρονος μπακ δεν άργησε να αφήσει το στίγμα του. Μόλις πέντε λεπτά μετά την είσοδό του, στο 50’, έβγαλε με ιδανικό τρόπο την ασίστ στον Ρικάρντο Μάνγκας, ο οποίος ανέβασε το σκορ στο 4-0. Ο Βαγιαννίδης έδειξε μεγάλη ενέργεια στα ανεβάσματά του, καλή συνεργασία με τους συμπαίκτες του και απέσπασε το ζεστό χειροκρότημα της εξέδρας.
Με αυτή την άνετη νίκη, η Σπόρτινγκ ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο τη σεζόν, ενώ ο Έλληνας διεθνής κέρδισε τις πρώτες του εντυπώσεις σε μια ομάδα που στοχεύει στην κορυφή της Πορτογαλίας.
Ricardo Mangas bisa em Alvalade! ⚽️⚽️
Está feito o 4-0 do Sporting sobre o Arouca em Alvalade!#SCPFCA #LigaPortugalBetclicpic.twitter.com/o3Gr61qM7i
— GoalFeed (@GoalFeedPT) August 17, 2025