Την απόκτηση της Αμάντα Ντα Σίλβα ανακοίνωσαν οι Νέες Ατρομήτου, προσθέτοντας στο δυναμικό τους μια αθλήτρια με σημαντική διεθνή πορεία σε Ηνωμένες Πολιτείες και Ευρώπη.
Η 27χρονη ποδοσφαιρίστρια, με διπλή υπηκοότητα (ΗΠΑ/Βραζιλία), αγωνίζεται τόσο ως ακραία αμυντικός όσο και ως επιτελική μέσος, συνδυάζοντας δύναμη, ταχύτητα και δημιουργικότητα. Έχει ύψος 1,70 μ. και ξεκίνησε την καριέρα της στα αμερικανικά κολλεγιακά πρωταθλήματα, με αξιόλογη παρουσία στα Eastern Illinois University και University of Evansville.
Στη συνέχεια φόρεσε τη φανέλα συλλόγων όπως η Cape Coral WPSL στις ΗΠΑ, η ισπανική CE Llerona, ενώ πιο πρόσφατα αγωνίστηκε στη Fort Lauderdale United FC.
Η ανακοίνωση του συλλόγου
«Καλωσορίζουμε την Amanda DaSilva στις Νέες Ατρομήτου!
Η ομάδα μας ενισχύεται με την προσθήκη της Amanda DaSilva, μιας αθλήτριας με σπουδαία ποδοσφαιρική πορεία στις Ηνωμένες Πολιτείες και στην Ευρώπη.
Η Amanda αγωνίζεται τόσο ως ακραία αμυντικός όσο και ως επιτελική μέσος, συνδυάζοντας δύναμη, ταχύτητα και ποδοσφαιρική ευφυΐα. Με ύψος 1,70 μ. και διπλή υπηκοότητα (ΗΠΑ/Βραζιλία), φέρνει διεθνή εμπειρία και δυναμισμό στο ρόστερ μας.
Η καριέρα της ξεκίνησε στα κορυφαία αμερικανικά κολλεγιακά πρωταθλήματα, με σημαντική παρουσία στο Eastern Illinois University και στο University of Evansville, όπου κατέγραψε δεκάδες συμμετοχές, γκολ και ασίστ. Στη συνέχεια αγωνίστηκε σε ιστορικές ομάδες όπως η Cape Coral WPSL, η CE Llerona (Ισπανία) και πρόσφατα στη Fort Lauderdale United FC.
Η Amanda ξεχωρίζει για την ικανότητά της να στηρίζει αμυντικά την ομάδα, αλλά και να δημιουργεί ευκαιρίες στην επίθεση, όντας μια παίκτρια-κλειδί σε κρίσιμες στιγμές.
Με την εμπειρία και το πάθος της, αναμένεται να αποτελέσει σημαντικό κομμάτι στην προσπάθεια των Νέων Ατρομήτου για τη νέα σεζόν.
Καλώς ήρθες Amanda!»