Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Serie A : «Απέδρασε» η Πίζα από το Μπέργκαμο – Με Βλάχοβιτς και Ντέιβιντ καθάρισε η Γιούβε (vid)

Η πρεμιέρα της Serie A ολοκληρώθηκε με δύο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Η νεοφώτιστη Πίζα απέσπασε σπουδαίο βαθμό στο «Γκεβίς», ενώ η Γιουβέντους έκανε το καθήκον της απέναντι στην Πάρμα.

Στο Μπέργκαμο, η Πίζα αιφνιδίασε την Αταλάντα και προηγήθηκε στο 26’ όταν ο Χιεν έστειλε άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, όμως χρειάστηκε να φτάσει το 50’ για να ισοφαρίσουν. Ο Σκαμάκα βρήκε χώρο στην περιοχή και με πλασέ έγραψε το 1-1, σκορ που έμεινε μέχρι τέλους παρά την πίεση της ομάδας του Γκασπερίνι. Η Πίζα άντεξε και πήρε έναν πολύτιμο βαθμό στην επιστροφή της στα «σαλόνια».

Στο Τορίνο, η Γιουβέντους είχε υπομονή και καθάρισε το παιχνίδι στο δεύτερο μέρος. Ο Τζόναθαν Ντέιβιντ στο 59’ άνοιξε το σκορ από κοντά, έπειτα από σέντρα του Γιλντιζ, ενώ στο 84’ ο Βλάχοβιτς ολοκλήρωσε ιδανικά αντεπίθεση, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0. Η «Γηραιά Κυρία» τελείωσε το ματς με δέκα λόγω αποβολής του Καμπιάσο (83’), χωρίς όμως να απειληθεί ιδιαίτερα.

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής

Σάββατο 23/8

Τζένοα – Λέτσε  0-0
Σασουόλο – Νάπολι  0-2  
Μίλαν – Κρεμονέζε  1-2
Ρόμα – Μπολόνια  1-0

Κυριακή 24/8

Κάλιαρι – Φιορεντίνα  1-1
Κόμο – Λάτσιο  2-0
Αταλάντα – Πίζα  1-1
Γιουβέντους – Πάρμα  2-0

Δευτέρα 25/8

Ουντινέζε – Βερόνα (19:30)
Ίντερ – Τορίνο (21:45)

Storyteller:
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected