Κατηγορίες
Διάφορα

Χαμός στην Κύπρο: Επίσημες καταγγελίες για αγοραπωλησίες εκατοντάδων πτυχίων από Πανεπιστήμια της Μεγαλονήσου!

Επίσημη καταγγελία του δημάρχου της Πάφου περί χορήγησης πλαστών τίτλων σπουδών από πανεπιστήμια του νησιού. Ο κ.Φαίδωνας Φαίδωνος υποστηρίζει ότι ορισμένα κυπριακά πανεπιστήμια διαθέτουν χιλιάδες εξ αποστάσεως φοιτητές από την Αφρική, αφήνοντας να εννοηθεί πως σε αρκετές περιπτώσεις δεν υφίσταται πραγματική εκπαιδευτική διαδικασία.

Ο Φαίδωνας Φαίδωνος διατύπωσε τις καταγγελίες του στην εκπομπή «Αιχμές» του ιδιωτικού καναλιού OMEGA και αργότερα τις επανέλαβε σε podcast του ευρωβουλευτή Φειδία Παναγιώτου.

Υποστήριξε ότι ορισμένα πανεπιστήμια στην Κύπρο προσφέρουν «περίεργα υψηλό αριθμό» διαδικτυακών προγραμμάτων, ιδιαίτερα σε συνεργασία με χώρες της Κεντρικής Αφρικής, υπονοώντας ότι υπάρχει «βιομηχανία πτυχίων» ή «χρυσά πτυχία».

Αναλυτικά ο κ. Φαίδωνος, στο απόσπασμα που δημοσίευσε αναφέρει ότι «κινδυνεύουμε να μεταβούμε από την εποχή των χρυσών διαβατηρίων, στην εποχή των χρυσών πτυχίων, καθώς κάποιοι πουλούν πτυχία στην Κύπρο».

Διαβάστε τη συνέχεια του ρεπορτάζ στο alfavita.gr

Storyteller:
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected