Ο Θεόδωρος Καρυπίδης προχώρησε σε γραπτή δήλωση, με την οποία ζητάει συγνώμη από τον κόσμο του Άρη για τις αντιδράσεις του μετά την ήττα από τον Παναιτωλικό.
Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ τοποθετήθηκε μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, απολογούμενος παράλληλα και για την κακή εικόνα στο ματς του περασμένου Σαββάτου.
Αναλυτικά:
“Οφείλω μια ειλικρινή συγνώμη για τη συμπεριφορά μου μετά το παιχνίδι του Σαββάτου.
Η απογοήτευση και ο θυμός μου για την εικόνα της ομάδας και την ντροπιαστική ήττα, όπως ένιωσε κάθε φίλαθλος μας δικαιολογημένα, με παρέσυραν σε λανθασμένες αντιδράσεις. Όφειλα να συγκρατήσω τα συναισθήματά μου εκείνη τη στιγμή.
Ήταν λάθος μου και ζητώ συγνώμη. Συγνώμη ζητώ και για την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα.
Τέλος, η εμφάνιση και η ήττα του Σαββάτου δεν θα περάσουν έτσι. Θα παρθούν αποφάσεις, αλλά όχι εν θερμώ”.
Άσχημα νέα για τον Πέρεθ, 4-6 εβδομάδες εκτός!
Άσχημα τα νέα από τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε χθες ο Κάρλες Πέρεθ. Παρότι αρχικά ο τραυματισμός στο γόνατο δεν φαινόταν να είναι σοβαρός, ο Ισπανός μεσοεπιθετικός υπέστη ρήξη έξω πλαγίου συνδέσμου.
Αυτό σημαίνει ότι ο 27χρονος άσσος τίθεται νοκ-άουτ για τουλάχιστον έναν μήνα και θα επιστρέψει στις αρχές Οκτωβρίου στο καλύτερο σενάριο.
Εφόσον γίνει αυτό, ο Πέρεθ θα απουσιάσει σίγουρα από τις εκτός έδρας αναμετρήσεις κόντρα σε Ατρόμητο και Κηφισιά, χάνοντας παράλληλα και την εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Πανσερραϊκό στα τέλη του μήνα. Από εκεί και πέρα θα φανεί εάν θα λείψει παραπάνω από μήνα, δηλαδή έξι εβδομάδες, βάσει της αποθεραπείας του και πώς θα κυλήσει αυτή.
Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ:
“Ο Κάρλες Πέρεθ, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της μαγνητικής, υπέστη ρήξη έξω πλαγίου συνδέσμου στο γόνατο.
Ο 27χρονος Ισπανός μεσοεπιθετικός, που τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, υπολογίζεται ότι θα μείνει τέσσερις με έξι εβδομάδες εκτός αγωνιστικής δράσης”.
*με στοιχεία από το AllAboutAris