Κατηγορίες
Super League 2 - Μεταγραφές

Ο Anthony Belmonte προ των πυλών του Πανιωνίου

Μια σημαντική προσθήκη στο χώρο του κέντρου ετοιμάζει ο Πανιώνιος, καθώς ήρθε σε κατ’ αρχήν προφορική συμφωνία με τον Αντονί Μπελμόντ. Ο 29χρονος Γάλλος χαφ αναμένεται να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις την Τετάρτη (3/9) και, εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, θα υπογράψει μονοετές συμβόλαιο με τους «κυανέρυθρους».

Ο Μπελμόντ έχει πλούσια καριέρα σε ευρωπαϊκά γήπεδα. Προερχόμενος από τις ακαδημίες της Ιστρ στη Γαλλία, αγωνίστηκε στην Ντιζόν και ακολούθως μετακόμισε στη Λέφσκι Σόφια. Από εκεί βρέθηκε στην Γκρενόμπλ, πριν έρθει για πρώτη φορά στην Ελλάδα για τον Λεβαδειακό. Στη συνέχεια φόρεσε τη φανέλα του Ηρακλή, ενώ πλέον είναι έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του με τον Πανιώνιο.

Η ανακοίνωση του συλλόγου:
«Η ΠΑΕ Πανιώνιος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την κατ’ αρχήν προφορική συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Αντονί Μπελμόντ. Ο Γάλλος μέσος αφού ολοκληρώσει τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις την Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου, θα προχωρήσει στην υπογραφή μονοετούς συμβολαίου με την ομάδα μας και θα ενταχθεί άμεσα στις προπονήσεις.»

Storyteller:
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected