Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική : Ο Κώστας Νεμπεγλέρας στον πάγκο του ΠΟΕ, μαζί του ο Κώστας Ταξιάρχης

Μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Γιάννη Τσακμακίδη, ο ΠΟ Ελασσόνας κινήθηκε άμεσα και κατέληξε σε συμφωνία με νέο προπονητικό σχήμα.

Στην άκρη του πάγκου θα βρεθούν δύο γνώριμα πρόσωπα της ΑΕΛ, ο Κώστας Ταξιάρχης και ο Κώστας Νεμπεγλέρας, οι οποίοι θα αναλάβουν να οδηγήσουν την ομάδα στο νέο, απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο Νεμπεγλέρας έχει εμπειρία από ερασιτεχνικά σωματεία αλλά και σημαντική παρουσία στα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ ΑΕΛ τα τελευταία χρόνια. Από την πλευρά του, ο Ταξιάρχης έχει περάσει τόσο από επαγγελματικές όσο και από ερασιτεχνικές ομάδες, ενώ εργάστηκε και αυτός στις ομάδες Νέων της ΑΕΛ.

Η κοινή τους πορεία και η ποδοσφαιρική τους γνώση δημιουργούν προσδοκίες ότι θα προσφέρουν σημαντική βοήθεια στον σύλλογο της Ελασσόνας.

*με στοιχεία από το athleticlarissa.gr

Storyteller:
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected