Ο Πανθουριακός ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με τον Γιώργο Φυκούρα, ο οποίος εντάσσεται στο δυναμικό της ομάδας μετά την περασμένη σεζόν στον Άρη Πατρών, στο πρωτάθλημα της Αχαΐας. Ο ικανός ποδοσφαιριστής προέρχεται από τον Ηρακλή Καλαμάτας και αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την ομάδα στη νέα αγωνιστική περίοδο.
Η διοίκηση του Πανθουριακού ευχαρίστησε επίσης τον πρόεδρο του Ηρακλή Καλαμάτας, Παναγιώτη Κομπότη, για τη συνεργασία του στην ολοκλήρωση της μεταγραφής.
Η ανακοίνωση της ομάδας:
«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Φυκούρα Γεώργιο, ο οποίος προέρχεται από τον Ηρακλή Καλαμάτας και την προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Αχαΐας με την ομάδα του Άρη Πατρών. Καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και επιτυχίες, Γιώργο. Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο του Ηρακλή Καλαμάτας κ. Παναγιώτη Κομπότη, για τη συμβολή του στην ολοκλήρωση της μεταγραφής».