Κατηγορίες
Γενικά

Κύπελλο Ερασιτεχνών : Αλλαγή έδρας στο ΑΕ Αλεξάνδρειας – ΦΑΣ Νάουσα

Αλλαγή έδρας προέκυψε στο παιχνίδι της 1ης φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας ανάμεσα στην ΑΕ Αλεξάνδρειας και τον ΦΑΣ Νάουσα. Όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ, η αναμέτρηση που ήταν αρχικά προγραμματισμένη στο ΔΑΚ Αλεξάνδρειας, θα διεξαχθεί τελικά στο Δημοτικό Στάδιο Αιγινίου «Γιάννης Παραλυκίδης» στην Πιερία. Ο αγώνας θα γίνει την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2025 και θα ξεκινήσει στις 16:30.

Η αλλαγή προέκυψε ύστερα από εισήγηση της Επιτροπής Διοργανώσεων και της Διεύθυνσης Αγωνιστικού, με στόχο την ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης και την τήρηση όλων των κανονισμών ασφαλείας. Το γηπεδούχο σωματείο καλείται να μεριμνήσει για τα απαραίτητα μέτρα τάξης και πρώτων βοηθειών, ώστε να κυλήσουν όλα ομαλά.

Η αναμέτρηση θεωρείται ιδιαίτερα σημαντική, καθώς πρόκειται για ένα κλασικό ζευγάρι της Ημαθίας που πλέον θα κριθεί σε ουδέτερο έδαφος, προσθέτοντας ενδιαφέρον στη διοργάνωση.

Storyteller:
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected