B ΕΠΣ Ημαθίας - Α ΕΠΣ Ημαθίας

Φιλικά τεστ για τις ομάδες της Ημαθίας με πολλά συμπεράσματα

Λίγες αλλά δυνατές αναμετρήσεις περιλάμβανε το διήμερο φιλικών για τις ομάδες της Ημαθίας, με τους ποδοσφαιριστές να δείχνουν διάθεση και τα παιχνίδια να προσφέρουν αρκετά γκολ και ρυθμό.

Την Παρασκευή (5/9), ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων γύρισε το παιχνίδι απέναντι στην Ακαδημία Βέροιας, παίρνοντας τη νίκη με 4-1. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Μουρτζίλα, όμως οι γηπεδούχοι αντέδρασαν άμεσα και με σκόρερ τους Αλμπανίδη, Βουλγαράκη (2) και Βολονάκη έφτασαν στην ανατροπή.

Το Σάββατο (6/9) η ΑΕΠ Βέροιας πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στον Αιγινιακό, ο οποίος μέχρι πέρσι αγωνιζόταν στη Γ’ Εθνική και έχει στον πάγκο του τον Ημαθιώτη τεχνικό Γιώργο Ντάμτσιο. Το τελικό 1-1 με γκολ του Καραγιάννη για την ΑΕΠ άφησε θετικά συμπεράσματα.

Την ίδια μέρα, στο Νεόκαστρο, ο ΑΠΣ Μελίκης και ο Κένταυρος Λουτρού πρόσφεραν ένα ανοιχτό παιχνίδι, με τους φιλοξενούμενους να φεύγουν νικητές με 3-2. Για τη Μελίκη σκόραραν οι Μαμουτόπουλος και Χατζηθεοδώρου, ενώ για τον Κένταυρο βρήκαν δίχτυα οι Τριανταφυλλόπουλος (2) και Χλιαρόπουλος.

Αναλυτικά :

Παρασκευή 5/9

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – Ακαδημία Βέροιας  4-1 (Αλμπανίδης, Βουλγαράκης 2, Βολονάκης / Μουρτζίλας)

Σάββατο 6/9

Αιγινιακός – ΑΕΠ Βέροιας  1-1 (Καραγιάννης για ΑΕΠ)
ΑΠΣ Μελίκης – Κένταυρος Λουτρού  2-3 (Μαμουτόπουλος, Χατζηθεοδώρου / Τριανταφυλλόπουλος Δ. 2, Χλιαρόπουλος)

*Στη φωτ. η ομάδα της ΑΕΠ όπως παρατάχθηκε στο Αιγίνιο

Storyteller:
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected