Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Θλίψη στην Ακαδημία Γιώτσα για την απώλεια του Γιώργου Υφαντίδη

Βαθιά θλίψη προκάλεσε στην οικογένεια της Ακαδημίας Γιώτσα στην Πιερία η είδηση του πρόωρου χαμού του Γιώργου Υφαντίδη, ο οποίος είχε αγωνιστεί για αρκετά χρόνια με τα χρώματα του συλλόγου.

Ο εκλιπών υπήρξε ένας αθλητής με ήθος και αγαπητός σε όσους συνεργάστηκαν μαζί του, αφήνοντας πίσω του τις καλύτερες αναμνήσεις από την παρουσία του στα γήπεδα.

Η Ακαδημία, με ανακοίνωσή της, εξέφρασε τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια προς την οικογένεια του Γιώργου Υφαντίδη, ευχόμενη κουράγιο και δύναμη σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Ανακοίνωση Ακαδημίας Γιώτσα
«Σύσσωμη η οικογένεια της Ακαδημίας Γιώτσα εκφράζει τα θερμά και ειλικρινά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του πρώην αθλητή μας, Υφαντίδη Γιώργου, για την τόσο πρόωρη απώλεια του. Ο Γιώργος, για αρκετά χρόνια μέλος του συλλόγου μας, ήταν ένας εξαιρετικός χαρακτήρας. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Καλή δύναμη σε όλη την οικογένεια».

Storyteller:
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected