Μεταγραφική πρεμιέρα για τον Μακεδονικό Πλατάνου, ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση του Παναγιώτη Κούκλα. Ο 24χρονος αμυντικός (γενν. 14 Ιανουαρίου 1999) διαθέτει εμπειρία από τα γήπεδα της Ημαθίας, έχοντας φορέσει τις φανέλες του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, ΑΕ Αλεξάνδρειας, ΑΕ Καψόχωρας και ΑΕ Σχοινά μεταξύ άλλων.
Η επιλογή του Κούκλα σηματοδοτεί τη διάθεση της ομάδας να ενισχυθεί με παίκτες που γνωρίζουν καλά τις απαιτήσεις των τοπικών πρωταθλημάτων. Αναμένεται να προσδώσει σταθερότητα και προσωπικότητα στα μετόπισθεν, σε μια χρονιά που έχει ιδιαίτερη σημασία για τον Μακεδονικό, καθώς επιστρέφει μετά από χρόνια στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Ημαθίας.
Η ομάδα θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας ΕΠΣ Ημαθίας, με στόχο μια ανταγωνιστική πορεία και σταδιακή επιστροφή σε υψηλότερες κατηγορίες.