Κατηγορίες
Διάφορα

Ημαθία : Εκμισθώθηκε το τουριστικό περίπτερο στο Άλσος Αγίου Νικολάου

Ένα ακόμη ακίνητο του Δήμου Νάουσας που παρέμενε ανενεργό, βρήκε πλέον χρήση, καθώς ολοκληρώθηκε με επιτυχία η διαδικασία δημοπρασίας.

Το τουριστικό περίπτερο δίπλα στη λίμνη, στο Άλσος Αγίου Νικολάου, εκμισθώθηκε για έξι χρόνια στην εταιρεία «Χατζηκυριάκου & Σια Ο.Ε.». Στο χώρο θα λειτουργήσει σημείο διάθεσης παραδοσιακών προϊόντων και ειδών λαϊκής τέχνης, συμβάλλοντας τόσο στην αναβάθμιση του Άλσους όσο και στην καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών.

Ο Δήμαρχος Νάουσας, Νίκος Κουτσογιάννης, τόνισε:
«Η αξιοποίηση της δημοτικής περιουσίας αποτελεί στρατηγικό μας στόχο, γιατί δημιουργεί οφέλη αναπτυξιακά και κοινωνικά για τους δημότες. Η εμπιστοσύνη των επενδυτών στο σχέδιο τουριστικής ανάπτυξης είναι καθοριστική για τη συνέχεια, με στόχο την ανάπτυξη και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας».

Storyteller:
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected