Την απόκτηση του Παναγιώτη Σιαρακά ανακοίνωσε ο ΑΟ Νέας Ιωνίας, με τον 17χρονο ποδοσφαιριστή να ενισχύει την ομάδα στα άκρα, καθώς μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως εξτρέμ όσο και ως φουλ μπακ.
Ο νεαρός παίκτης ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του διαδρομή στην Αγγλία, φορώντας τις φανέλες των ακαδημιών της Λούτον και της Τσέλσι. Στη συνέχεια επέστρεψε στην Ελλάδα, όπου αγωνίστηκε στα τμήματα υποδομής του Ατρομήτου, του Ιωνικού και του Ολυμπιακού, ενώ την περασμένη σεζόν έπαιξε στη Β’ ΕΠΣΑ με την ομάδα της Κοψαχείλας.
Η ανακοίνωση του ΑΟ Νέας Ιωνίας:
“Ο Α.Ο. Νέας Ιωνίας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Παναγιώτη Σιαρακά, ο οποίος αγωνίζεται ως εξτρέμ και φουλ μπακ και θα προσφέρει πολύτιμες λύσεις στον Ισίδωρο Σταυριανό.
Ο 17χρονος άσος ξεκίνησε την καριέρα του στην Αγγλία, από τις Ακαδημίες της Λούτον και στη συνέχεια εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής της πανίσχυρης Τσέλσι. Στην Ελλάδα πέρασε από τις αναπτυξιακές ομάδες του Ατρόμητου, του Ιωνικού και του Ολυμπιακού Ρέντη, ενώ πέρσι έπαιξε στη Β’ ΕΠΣΑ με την Κοψαχείλα.
Παναγιώτη σε καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο.”