Super League 2 - Μεταγραφές

Στον Μακεδονικό ο Γιώργος Κώτσογλου

Την πρώτη του επαγγελματική συμφωνία υπέγραψε με τον Μακεδονικό ο Γιώργος Κώτσογλου, ενισχύοντας την επιθετική γραμμή της ομάδας. Ο 22χρονος φορ έχει αγωνιστεί τόσο σε γερμανικούς συλλόγους όσο και στη Γ’ Εθνική της Ελλάδας, δείχνοντας στοιχεία που τον καθιστούν μια ενδιαφέρουσα προοπτική για τους «πράσινους».

Ο Κώτσογλου, με ύψος 1.83, μπορεί να καλύψει τόσο τον ρόλο του κλασικού σέντερ φορ όσο και αυτόν του πλάγιου επιθετικού. Ξεκίνησε την πορεία του στη Γερμανία από τις ακαδημίες της Φέλμπαχ, ενώ στη συνέχεια φόρεσε τις φανέλες των Σόνενχοφ Γκρόσασπαχ, Φράιμπουργκ (Κ19) και Πφόρτσχαϊμ. Ακολούθησαν οι ομάδες Εχτερντίνγκεν και Βάιμπλινγκεν, πριν πάρει την απόφαση να επιστρέψει στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2024.

Στη χώρα μας αγωνίστηκε αρχικά στον Σβορώνο, ενώ τον περασμένο Ιανουάριο μετακινήθηκε στον Εθνικό Κατερίνης, με τον Μακεδονικό να αποτελεί πλέον τον νέο του σταθμό μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο νεαρός επιθετικός τόνισε:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα το πρώτο επαγγελματικό μου συμβόλαιο στον Μακεδονικό. Θα κάνω τα πάντα για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Εύχομαι την καλύτερη δυνατή πορεία στην ομάδα μας».

Storyteller:
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected