Η Αναγέννηση Άρτας ξεκίνησε με ήττα τις υποχρεώσεις της στο φετινό European Cup, γνωρίζοντας την ήττα με 24-19 από την Käerjeng στο γήπεδο Um Dribbel του Λουξεμβούργου. Παρά την προσπάθεια των Κωστοπούλου, Νικολάου και Μίλεκ, η ελληνική ομάδα δεν κατάφερε να ανατρέψει την υπέρ της διαφορά που δημιούργησαν οι γηπεδούχοι.
Η αναμέτρηση ήταν αμφίρροπη στο πρώτο μέρος, με το ημίχρονο να κλείνει 14-11 υπέρ της Käerjeng. Στην επανάληψη, η ομάδα του Λουξεμβούργου αύξησε σταδιακά τη διαφορά, με την Αναγέννηση να ακολουθεί αλλά να μην καταφέρνει να μειώσει σημαντικά το σκορ.
Η πρόκριση παραμένει ανοικτή για τον επαναληπτικό, που θα διεξαχθεί αύριο Κυριακή 5/10 στις 19:00 στο ίδιο γήπεδο, όπου η ομάδα της Άρτας θα προσπαθήσει να ανατρέψει το αποτέλεσμα και να διεκδικήσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.