Κατηγορίες
Super League 2

Αστέρας Β’ με υπογραφή Φερνάντεθ – 1-0 τον ΠΑΟΚ Β στην Καλαμαριά (vid)

Ο Αστέρας Β συνέχισε την εξαιρετική του πορεία στη Super League 2, παίρνοντας σπουδαίο «διπλό» στην Καλαμαριά επί του ΠΑΟΚ Β με 1-0, χάρη σε γκολ του Φερνάντεθ στο φινάλε. Οι Αρκάδες έφτασαν τους 8 βαθμούς σε τέσσερις αγωνιστικές, παραμένοντας αήττητοι, ενώ ο «δικέφαλος» γνώρισε τη δεύτερη ήττα του και έχει μόλις μία νίκη από το ξεκίνημα.

Το παιχνίδι είχε ρυθμό, αλλά λίγες καθαρές φάσεις στο πρώτο μέρος. Ο Αστέρας απείλησε πρώτος με τις κεφαλιές των Γκρόζντανιτς και Φρίμπονγκ, ενώ ο ΠΑΟΚ Β’ άγγιξε το γκολ στο 39’, όταν το σουτ του Μούστμα κατέληξε στο δοκάρι του Χατζηεμμανουήλ.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να ανεβάσουν ρυθμό, με σημαντική στιγμή στο 63’ από το χαμένο τετ-α-τετ του Γκιτέρσου, όμως η άμυνα των φιλοξενούμενων παρέμεινε σταθερή. Ο Αστέρας, πιο ώριμος τακτικά και υπομονετικός στο παιχνίδι του, βρήκε το γκολ στο 87’. Ο Φερνάντεθ μπήκε από τα δεξιά, επιχείρησε σουτ με το αριστερό και, μετά από κόντρα σε αμυντικό, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Νικολακούλη για το τελικό 0-1.

Ο ΠΑΟΚ Β’ προσπάθησε να αντιδράσει στις καθυστερήσεις με το σουτ του Φρόκου, όμως ο Χατζηεμμανουήλ κράτησε το αποτέλεσμα με διπλή επέμβαση.

Η ομάδα του Γιώργου Αντωνόπουλου δείχνει σταθερότητα και προσήλωση, χτίζοντας θεμέλια για μια ανταγωνιστική σεζόν, ενώ ο ΠΑΟΚ Β’ θα πρέπει να βρει λύσεις στο επιθετικό κομμάτι, όπου υστερεί εμφανώς.

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ Β (Νίκος Καραγεωργίου) : Νικολακούλης, Κοσίδης, Πολυκράτης, Μπαταούλας, Απάτσιονακ, Καλόγηρος, Τσοπούρογλου, Αδάμ (89′ Σνάουτνσερ), Μούστμα, Μπάλντε (83′ Τσιφούτης), Γκιτέρσος (89′ Παπαστυλιανού)

Αστέρας AKTOR Β (Γιώργος Αντωνόπουλος) : Χατζηεμμανουήλ, Τερεζίου, Κανελλόπουλος, Γρομητσάρης, Γκρόζντανιτς, Καλλαντζή (65′ λ.τ. Κάλα), Μπουλούλης, Φερνάντεθ (90+1′ Μποτόπουλος), Φρόκου, Γραμμένος, Φρίμπονγκ (75′ Κεδίκογλου)

Storyteller:
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected