Ενώ τα ρεπορτάζ ήθελαν τους Ανδρέα Τετέι και Παύλο Παντελίδη να είναι πολύ κοντά στην ΑΕΚ η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έκανε τη μεγάλη ανατροπή και τους αποκτά πακέτο από την Κηφισιά.
Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του Πρώτου Θέματος, η διοίκηση του Παναθηναϊκού κινήθηκε δυναμικά και αποκτά τους δύο ταλαντούχους παίκτες με ένα ποσό που ξεπερνάει τα 3 εκατ. ευρώ.
Ο Ανδρέας Τετέι έχει ξεκινήσει δυνατά στο νέο πρωτάθλημα με σπουδαίες εμφανίσεις κόντρα στην ΑΕΚ και στον Παναθηναϊκό ενώ ο Παύλος Παντελίδης κλήθηκε στην Εθνική ομάδα από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.
H AEK ήταν σε συζητήσεις με την ΠΑΕ Κηφισιά εδώ και ημέρες για να αποκτήσει και τους δύο παίκτες αλλά ο Παναθηναϊκός κινήθηκε δυναμικά και τους απέκτησε την ώρα που η Ένωση διέψευδε ότι έκανε πρόταση 2,5 εκατ. ευρώ.