Η Κοζάνη αποχαιρετά με βαθιά συγκίνηση τον Μιχάλη Μαγούλα, έναν άνθρωπο που υπηρέτησε με ανιδιοτέλεια τον σύλλογο. Υπήρξε παράγοντας και πιστός υποστηρικτής της ομάδας, με ήθος και αγάπη για τον αθλητισμό και την πόλη. Ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του.
Αναλυτικά :
“Το Φ.Σ Κοζάνη εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για την απώλεια του Μιχάλη Μαγούλα, ενός ανθρώπου που υπηρέτησε με αγάπη και ανιδιοτέλεια τον σύλλογό μας.
Ο Μιχάλης διετέλεσε στο παρελθόν παράγοντας της ομάδας, ενώ σε όλη του τη ζωή υπήρξε γνήσιος, απλός και πιστός στρατιώτης του Φ.Σ. Κοζάνης.
Στάθηκε πάντοτε δίπλα στην ομάδα, στηρίζοντας έμπρακτα κάθε προσπάθεια, με ήθος και αγάπη για τον αθλητισμό και την πόλη μας.
Το Διοικητικό Συμβούλιο και όλη η οικογένεια του Φ.Σ. Κοζάνη εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια τους στην οικογένεια και στους οικείους του.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.
Αιωνία του η μνήμη”