Η Βέροια συνεχίζει να δείχνει πως έχει βρει τον δρόμο της στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Με μια ώριμη και μεθοδική εμφάνιση, επικράτησε 1-0 του αξιόμαχου Εορδαϊκού στο Δημοτικό Στάδιο, για την 6η αγωνιστική του 2ου ομίλου, διατηρώντας το αήττητο και την πρωτιά στη βαθμολογία.
Το σύνολο του Δημήτρη Πρίντζιου χρειάστηκε να δείξει υπομονή και καθαρό μυαλό απέναντι σε έναν αντίπαλο που έκλεισε σωστά τους διαδρόμους και δεν άφησε χώρους για δημιουργία. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο ματς, δυσκολεύοντας τη Βέροια στην κυκλοφορία της μπάλας και στην ανάπτυξη, ωστόσο μετά το πρώτο δεκάλεπτο οι «κυανέρυθροι» ανέβασαν στροφές και πήραν τον έλεγχο του αγώνα.
Η Βέροια είχε την κατοχή και την πρωτοβουλία, αλλά δυσκολεύτηκε να δημιουργήσει καθαρές φάσεις απέναντι σε μια καλά οργανωμένη άμυνα. Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις, με το 0-0 να αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του αγώνα.
Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι αύξησαν την πίεση, κυκλοφόρησαν καλύτερα την μπάλα και έψαξαν περισσότερο το γκολ. Οι αλλαγές του Πρίντζιου, με πιο χαρακτηριστική την είσοδο του Καψάλη, έδωσαν φρεσκάδα και ενέργεια στην επιθετική γραμμή, με τη «Βασίλισσα του Βορρά» να μεταφέρει πλέον το παιχνίδι σχεδόν αποκλειστικά στο μισό του Εορδαϊκού.

Η λύση ήρθε στο 82’, όταν ο Καψάλης έκανε εξαιρετική ενέργεια από δεξιά και έδωσε έτοιμο γκολ στον Γανόπουλο, ο οποίος από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, μέσα σε αποθέωση από τους φιλάθλους της Βέροιας.
Το 1-0 έμελλε να είναι και το τελικό σκορ, σε μια νίκη «δουλεμένη» και απολύτως δίκαιη για τους Βεροιώτες, που απέδειξαν ξανά ότι διαθέτουν ποιότητα, βάθος και ισχυρή προσωπικότητα ως ομάδα.
Με το αποτέλεσμα αυτό, η Βέροια έφτασε τους 14 βαθμούς σε έξι αγωνιστικές (4 νίκες, 2 ισοπαλίες) και παραμένει στην κορυφή του 2ου ομίλου, μπροστά από τον Ερμή Εξοχής και τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου (γνώρισε την πρώτη του ήττα).
Η ομάδα του Δημήτρη Πρίντζιου δείχνει να έχει αποκτήσει σταθερότητα, παίζει με αυτοπεποίθηση και κρατά καθαρή την εστία της για τέταρτο συνεχόμενο ματς, στοιχεία που επιβεβαιώνουν ότι η «Βασίλισσα του Βορρά» βαδίζει μεθοδικά προς τους στόχους της.
*Όλοι οι αγώνες της Γ Εθνικής LIVE από το sportsup.gr
Συνθέσεις
Βέροια (Δημήτρης Πρίντζιος): Γκάρας, Ρούσσος, Τσιρίδης, Μελιόπουλος (62’ Γκελοσάνι), Πρασσάς (76’ Ντόγος), Λέκα (76’ Κουτσούκης), Γανόπουλος (89’ Μπεκιαρίδης), Τασιόπουλος, Αχλιώπας (46’ Καψάλης), Γιαγτζίδης, Ιωάννου
Εορδαϊκός (Γιάννης Παρασκευάς): Δημητριάδης, Σιδηρόπουλος, Τριανταφυλλίδης, Χαραλαμπίδης Μ., Παπαδόπουλος (79’ Νανόπουλος), Στογιανόφσκι (86’ Μιτρέφσκι), Ακιτούντε (58’ Χαραλαμπίδης Α.), Καλατσάνας (58’ Μεντεκίδης), Σωτηριάδης, Τσέλα (46’ Τουλουμενίδης), Παπανικόπουλος.
| ΑΓ | Ν | Ι | Η | ΓΥ | ΓΚ | +/- | Β | ||
| 1 | Βέροια | 6 | 4 | 2 | 0 | 7 | 0 | 7 | 14 |
| 2 | Ερμής Εξοχής | 6 | 4 | 1 | 1 | 12 | 7 | 5 | 13 |
| 3 | Εθνικός Νέου Κεραμιδίου | 6 | 3 | 2 | 1 | 10 | 7 | 3 | 11 |
| 4 | Απόλλων Καλαμαριάς | 6 | 3 | 2 | 1 | 7 | 3 | 4 | 11 |
| 5 | Εορδαϊκός | 6 | 3 | 1 | 2 | 6 | 5 | 1 | 10 |
| 6 | Κοζάνη | 6 | 2 | 3 | 1 | 5 | 3 | 2 | 9 |
| 7 | Αστέρας Καρδίτσας | 6 | 2 | 2 | 2 | 6 | 6 | 0 | 8 |
| 8 | Σαρακηνός | 6 | 2 | 1 | 3 | 6 | 8 | -2 | 7 |
| 9 | Πιερικός | 6 | 2 | 0 | 4 | 4 | 8 | -4 | 6 |
| 10 | ΑΕ Αλεξάνδρειας | 6 | 1 | 2 | 3 | 4 | 7 | -3 | 5 |
| 11 | Ακρίτες Συκεών | 6 | 0 | 2 | 4 | 5 | 11 | -6 | 2 |
| 12 | ΑΕ Ευόσμου | 6 | 0 | 2 | 4 | 3 | 10 | -7 | 2 |











