Ανάσα νίκης για τον ΓΑΣ Κοπανού, που επικράτησε 1-0 του Άρη Παλαιοχωρίου χάρη στο γκολ του Τηλκερίδη μόλις στο 10ο λεπτό.
Οι γηπεδούχοι, μετά από συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα και τον αποκλεισμό στο Κύπελλο, έδειξαν αποφασισμένοι να αντιδράσουν και το έκαναν με ψυχή και πάθος. Η ομάδα του Χρήστου Μποζίνη κράτησε με υποδειγματική αμυντική λειτουργία το προβάδισμα, πανηγυρίζοντας έντονα στο τέλος μια νίκη που μπορεί να λειτουργήσει ως «restart» για τη συνέχεια. Ο Άρης Παλαιοχωρίου, παρότι πίεσε στο δεύτερο μέρος, δεν κατάφερε να απαντήσει.
Ο ΓΑΣ φτάνει τους 6 βαθμούς και κοιτάζει πιο αισιόδοξα τη συνέχεια, μειώνοντας τη διαφορά από τη μέση του πίνακα.
Δείτε φωτογραφίες ΕΔΩ
Α ΕΠΣ Ημαθίας (6η αγωνιστική, 1/11)
ΓΑΣ Κοπανού – Άρης Παλαιοχωρίου 1-0 (10′ Τηλκερίδης)
Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μαυρίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Γκόγκα Α. και Σαββίδη
Συνθέσεις
ΓΑΣ Κοπανού (Χρήστος Μποζίνης) : Καραμίχος, Γιαμαλίδης, Γατουρτζίδης, Λύτης, Τζιβάρας, Ίντος, Ορμανίδης, Γουγουλέφας (71′ Χατζόπουλος), Τηλκερίδης (85′ Κοσμίδης), Καψάλης (89′ Καρασαρίδης), Λογγινίδης
Άρης Παλαιοχωρίου (Παναγιώτης Σχοινόπουλος/Νίκος Μουσκεφτάρας) : Ματράκας, Γεωργιάδης Δ. (75′ Μαργαρίτης), Τριανταφυλλόπουλος, Μητσιώτης (87′ Μίχος), Μπρινιάς, Αραμπατζής Α. (75′ Γερόπουλος), Χατζόπουλος (64′ Κασαμπαλής), Κουλούκατσης, Μαρκατόπουλος (87′ Μάλο), Πουλιόπουλος, Κίτσας












