Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στην Ουγγαρία από την DVTK Χάνθερμ με 87-63 και βρέθηκε στο 1-4 σε πέντε αγώνες στην Ευρωλίγκα Γυναικών. Έτσι, με μία αγωνιστική να απομένει, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται την πανίσχυρη Φενέρ και την DVTK να πηγαίνει στη Βαλένθια, οι “ερυθρόλευκες” μόνο με καλύτερο αποτέλεσμα θα συνεχίσουν.
Οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ στο πρώτο δεκάλεπτο, με ένα καλάθι της Ουέστμπελντ να τις χωρίζει για το 21-19 υπέρ της ουγγρικής ομάδας. Η ουγγρική ομάδα άρχισε να «χτίζει» διαφορά στη δεύτερη περίοδο και πάλι ένα καλάθι της Ουέστμπελντ έκλεισε ιδανικά το δεκάλεπτο για εκείνη, πηγαίνοντας με +9 στα αποδυτήρια (44-35).
Ο Ολυμπιακός παρέμενε ανταγωνιστικός στην τρίτη περίοδο, μειώνοντας σε αρκετές περιπτώσεις στο -3 και στο -4, όμως η Χάνθερμ έβρισκε απαντήσεις και πάλι η Ουέστμπελντ με καλάθι της «έγραψε» στο τέλος του δεκαλέπτου το 61-53. Η διαφορά, όμως, ξέφυγε στο τέλος για τις γηπεδούχες, που τελικά επικράτησαν με 87-63 και πήραν τη δική τους πρώτη νίκη στη διοργάνωση.






Ο επόμενος αγώνας του Ολυμπιακού και τελευταίος για την πρώτη φάση στην Ευρωλίγκα είναι την Τετάρτη 26 Νοεμβρίου (18:30) με αντίπαλο τη Φενέρμπαχτσε.
Τα δεκάλεπτα: 21-19, 44-35, 61-53, 87-63
DVTK Χάνθερμ (Βόλγκι): Μίκλος 5 (1), Κανιάσι 8 (1), Άχο 7, Λέλικ 13 (1), Γκίνζο 7, Τάκακς, Σμούντα 18, Ουέσμπελντ 26 (4), Τόμαν 3 (1)
Ολυμπιακός (Δρακάκη): Σπυριδοπούλου, Γιακούμπτσοβα 17 (2), Γούλφολκ 15, Καρλάφτη, Δίελα, Χριστινάκη 15 (1), Κολλάτου 8 (2), Τζόνσον 5, Ρέιμπερ 3
Μπορείτε να δείτε τη στατιστική του αγώνα ΕΔΩ.
Μπορείτε να δείτε τον αγώνα ΕΔΩ.











