Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Α ΕΠΣ Ημαθίας : Πάλεψε ο Άρης αλλά μίλησε η ποιότητα και η εμπειρία της Νάουσας

Παρά το καλό του ξεκίνημα στο δεύτερο ημίχρονο, ο Άρης Παλαιοχωρίου δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα από την ανώτερη Νάουσα, που επικράτησε με 4-1 και συνέχισε το απόλυτο νικών.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 23’ με τον Κυριακίδη και, παρότι ο Άρης ισοφάρισε στο 54’ με τον Πουλιόπουλο, η συνέχεια ανήκε ολοκληρωτικά στους πρωτοπόρους. Ο Μεληκιώτης στο 71’ επανέφερε το προβάδισμα, ενώ ο Λαφάρας με δύο προσωπικά γκολ (74’, 79’) «σφράγισε» τη νίκη της ομάδας του Κώστα Συριτούδη.

Οι γηπεδούχοι των Σχοινόπουλου/Μουσκεφτάρα είχαν θετική παρουσία για ένα εικοσάλεπτο, όμως η εμπειρία και η ποιότητα της Νάουσας αποδείχθηκαν καθοριστικές, με την ομάδα να διατηρεί το απόλυτο (7/7), αυξάνοντας μάλιστα τη διαφορά από τον δεύτερο.

Α ΕΠΣ Ημαθίας (7η αγωνιστική, 8/11)

Άρης Παλαιοχωρίου – ΦΑΣ Νάουσα  1-4 (54′ Πουλιόπουλος / 23′ Κυριακίδης, 71′ Μεληκιώτης, 74′-79′ Λαφάρας)

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Γκόγκας Α., με βοηθούς τους κ.κ. Τζημόπουλος και Γκόγκα Δ.

Συνθέσεις

Άρης Παλαιοχωρίου (Παναγιώτης Σχοινόπουλος/Νίκος Μουσκεφτάρας) : Ματράκας, Γεωργιάδης Δ. (80′ Γαλατσίδας), Τριανταφυλλόπουλος (80′ Ντοντσέκο), Μπρινιάς, Αραμπατζής Α. (80′ Μητσιώτης), Χατζόπουλος, Κουλούκατσης, Πουλιόπουλος (70′ Μαρκατόπουλος), Κίτσας, Γεωργιάδης Ι. (84′ Μαργαρίτης), Κίρτσογλου

ΦΑΣ Νάουσα (Κώστας Συριτούδης) : Ζάχος, Αγγελίδης, Κυριακίδης (82′ Παπαδόπουλος Μ.), Καρασαρίδης (34′ Ηλιάδης), Ασλαμπάλογλου, Σούκιας, Μπόσι (64′ Λαφάρας), Τζιμουλίκος (64′ Τσιακίρης), Φασίδης, Δημησίκος (34′ Χιονίδης), Μεληκιώτης

*φωτ. anepikairos.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected