Ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο γυναικών, με πέντε αναμετρήσεις που ανέδειξαν τις πρώτες ομάδες των ημιτελικών. Ο Οδυσσέας Μοσχάτου (φωτ) πραγματοποίησε επιβλητική εμφάνιση στη Ρόδο, επικρατώντας του Ιάλυσου με 9-0, παίρνοντας άνετα το εισιτήριο.
Ο Βόλος 2004 επικράτησε εκτός έδρας της Βασίλισσας Θράκης με 2-0, ενώ ο Άρης πήρε δύσκολη νίκη με 1-0 επί του Ποντιακού Αλεξανδρούπολης. Τα Τρίκαλα 2011 επικράτησαν με 2-1 του Άτλα Ηπείρου, ενώ ο Πύργος σημείωσε σημαντική νίκη με 3-0 απέναντι στις Νέες Ατρομήτου, που αγωνίζονται μια κατηγορία παραπάνω.
Η προημιτελική φάση συνεχίζεται αύριο (13/11) με το παιχνίδι ΑΕ Μυκόνου – Νέες Εργοτέλη, ενώ το Χανιά – Φωστήρας Καισαριανής θα διεξαχθεί στις 19 Νοεμβρίου. Χωρίς αγώνα προκρίθηκε ο ΝΠΣ Βόλος.
Τετάρτη 12/11
Βασίλισσα Θράκης – Βόλος 2004 0-2
Ποντιακός Αλεξανδρούπολης – Άρης 0-1
Άτλας Ηπείρου – Τρίκαλα 2011 1-2
Πύργος – Νέες Ατρομήτου 3-0
Ιάλυσος Ρόδου – Οδυσσέας Μοσχάτου 0-9
Πέμπτη 13/11
ΑΕ Μυκόνου – Νέες Εργοτέλη (13/11)
Τετάρτη 19/11
Χανιά – Φωστήρας Καισαριανής (19/11)
Πρόκριση χωρίς αγώνα : ΝΠΣ Βόλος











