Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Α ΕΠΣ Ημαθίας : Μόνος τρίτος ο Μέγας Αλέξανδρος, 3-1 το Μακροχώρι

Ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων πέρασε με σημαντικό διπλό από το Μακροχώρι, ανεβαίνοντας στο τρίτο σκαλοπάτι της βαθμολογίας. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυναμικά και μόλις στο 6’ ο Παναγιώτης Κίτσας άνοιξε το σκορ, δίνοντας γρήγορα προβάδισμα, το οποίο όμως κράτησε για τρία λεπτά, καθώς ισοφάρισε από την άσπρη βούλα ο Χασιώτης. Άμεση όμως ήταν η απάντηση των “πρασίνων”, που πήραν προβάδισμα στο 22’ με τον Βουλγαράκη.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 53’, ο Παναγιώτης Κίτσας σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και «κλείδωσε» το τρίποντο για τους φιλοξενούμενους. Παρά τις αλλαγές και την προσπάθεια για αντίδραση, οι γηπεδούχοι δεν βρήκαν ρυθμό.

Α ΕΠΣ Ημαθίας (8η αγωνιστική, 15/11)

Μακροχώρι – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων  1-3 (9′ Χασιώτης πεν / 6′-53′ Κίτσας Π., 22′ Βουλγαράκης)

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Ρηγόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Μουρατίδη και Τσίτση

Συνθέσεις

Μακροχώρι (Μάκης Γιαννόπουλος) : Σαχπατζίδης (46′ λ.τ. Διαμαντόπουλος), Ψάλτης, Βύζας, Λιλιόπουλος, Πάτρας (46′ Κουσουλάκης), Φωτόπουλος Α., Φωτόπουλος Θ., Χολέβας (63′ Ρούμογλου), Τσιολάκης (63′ Καραβασόπουλος), Χασιώτης, Σιδηρόπουλος

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων (Σάκης Παγγούρας) : Καψάλης, Ιορδανόπουλος (71′ Χαρισούδης), Βολονάκης, Δούκας, Αλμπανίδης, Αθανασιάδης, Κοκουσίτσας (54′ Πατατούκας), Μαρτσέλος, Κίτσας Π., Βουλγαράκης, Κίτσας Ο. (85′ Γκούγκουρας)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected