Κατηγορίες

Γ Εθνική : Μεταγραφή ενόψει Γενάρη για τον Διαγόρα

Ο Διαγόρας Ρόδου ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με τον Βασίλη Βογιατζή, ο οποίος θα φορά τα κυανέρυθρα μέχρι το καλοκαίρι του 2027.

Ο 30χρονος (10/01/1996) μεσοαμυντικός, με καταγωγή από το Ηράκλειο, έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από τη Ρόδο λόγω της αποβολής της από τη Γ’ Εθνική και θα ενταχθεί στο ρόστερ του συντοπίτη συλλόγου την 1η Ιανουαρίου. Στο παρελθόν αγωνίστηκε σε ομάδες της Ιταλίας, καθώς και σε Καλλιθέα, Χανιά, ΟΦ Ιεράπετρας, Εργοτέλη, Ερμή Ζωνιανών, Ολυμπιακό U19 και ΟΦΗ U17.

Η ανακοίνωση :

“Ο ΓΣ Διαγόρας ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Βογιατζή Βασίλειο. Ο έμπειρος 29χρονος μέσος θα είναι ντυμένος στα κυανέρυθρα τουλάχιστον έως τις 30/6/2027. Του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected