Κατηγορίες
Γενικά

Στην 8η θέση ο Βασίλης Κακουλάκης, στον τελικό με την 8η καλύτερη επίδοση ο Δημήτρης Μάρκος

Ο Δημήτρης Μάρκος με επίδοση 7:39.17 στον προκριματικό των 800μ ελεύθερο, πέτυχε τον στόχο του, να προκριθεί στον τελικό του αγωνίσματος στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα 25άρας πισίνας του Λούμπλιν. Θα αγωνισθεί μαζί με τους καλύτερους αύριο Σάββατο 6/12 στις 20:28.

Ο Μάρκος συμμετείχε στην πολύ γρήγορη τέταρτη σειρά (προκρίθηκαν έξι αθλητές στους οκτώ από αυτή), τερμάτισε έκτος και προκρίθηκε στον τελικό της διοργάνωσης ως όγδοος.

Ο Βασίλης Κακουλάκης ολοκλήρωσε την κούρσα του στην 3η προκριματική σειρά σε 7:52.03 (8ος) για να καταταγεί στην 23η συνολικά θέση ανάμεσα στους 40 που συμμετείχαν. Εκπληκτικός ο 18χρονος Γερμανός Γιοχάνες Λίμπμαν, σημείωσε νέο παγκόσμιο και ευρωπαϊκό ρεκόρ εφήβων με χρόνο 7:30.94.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected